Услуги

Оставете гласа си да бъде чут!

New Spirit е озвучително студио, чиято мисия е да внесе „звука на неизказаното“. Нашият екип от професионалисти с дългогодишен опит в областта на музиката, акустиката и високите аудио технологии, ще се погрижи да отговори на всички Ваши изисквания и да превърне идеята Ви в реален продукт.

 

С търпение, внимание към всеки детайл и страст, ние предлагаме професионален звукозапис, смесване, едитиране и мастериране на широк спектър от музикални жанрове. Нашето техническо оборудване е съобразено с високите технологии за звук. Прецизният избор на високочаствени технически системи, осигурява качество на звука – съществен елемент от аудио записващата верига.

 

Заедно можем да претворим емоцията на музиката в любов към живота, защото:

 

„Където думите се провалят, говори музиката.“ – Ханс Кристиан Андерсен

ЗВУКОЗАПИС

Ние правим професионални студийни записи в акустично третирано помещение, с разнообразни микрофони и оборудване. Предлагаме и демонстрации, в които цялата група се записва заедно.  Предлагаме записи за радио и телевизия, реклами, джингли, аудио книги и др

МИКСИРАНЕ

Всеки микс изисква различен подход. Нашият екип с колективен опит ще бъде на разположение, за да осигури професионални и разнообразни смесителни услуги.

Едитиране

За да може една песен / албум да звучи здраво и да бъде на професионално ниво, процесът на редактиране е задължителен в постпродукцията. Това отнема много време, но резултатът си заслужава.

Мастеринг

Мастерирането е последната стъпка в процеса, за да сте сигурни, че трасето ви реализира пълния си потенциал.

Екипът ни ще работи в тясно сътрудничество с всеки, за да достигне своя проект до най-добрия си потенциал.

New spirit Studio

Оставете гласа си да бъде чут!

СТУДИОТО

Свържете се с нас

Владимир Захариев

+ 359 895 669 366

office@newspiritstudio.eu

Надежда Ковачева

+ 359 887 478 266

office@newspiritstudio.eu

Адрес:

бул. Цар Борис III №41,
1612 София, Красно село